ART comunitari

A desdelsofa ens agrada implicar-nos en tallers i accions, amb l’art com a mitjà per a la transformació social. Tallers adreçats a grans, petit i mitjans, col·lectius i individuals. Tallers i accions que fomenten la participació, la integració i el desenvolupament personal dels usuaris. També ens agrada l’experimentació amb microurbanismes, on l’espai esdevé protagonista i generador de processos transformadors.

Experiència comunitària:  art d’A prop a l’escola C.M.Sabastida

Tots portem un petit artista dins, només cal deixar-lo fluir! Sota aquests paraigües desenvolupo projectes artístics a l’escola Cor de Maria-Sabastida, situada al barri de Vilapicina (9Barris, Barcelona).  L’educació mitjançat l’art i els processos participatius són els objectius prioritaris de la meva vinculació a l’escola com a educadora. 

grades corDE

Podeu veure alguns projectes com “Pintem el pati”, “Tallers participatius CorDflow” o el projecte de lleure “Okupa’t” entre altres al bloc:  art d’A prop.

……………

PinzellsTRIA, amb els joves de la Fundació Comtal (Barcelona, 2015)

Projecte de transformació del pati de la Fundació Comtal (La Salle) amb els joves del centre obert Tardes Tria. Podeu llegir el fantàstic article que ens han fet del projecte aquí.

Comtal- desdelsofa 15

Comtal- desdelsofa 15

Comtal 3- desdelsofa 15

Comtal 2- desdelsofa 15

…………………

Tallers DESCOBRIM L’ARQUITECTURA 

Hem col·laborat amb diferents escoles dissenyant tallers amb l’arquitectura com a eix vertebrador de les sessions. Perquè habitar els espais és fer comunitat i creiem que totes tenim molt ha dir sobre com dissenyar les ciutats per a tot@s!

tallers arquitectura per nens i joves - desdelsofa

taller arquitectura la salle- desdelsofa 15

La darrera escola ha estat La Salle Bonanova, amb els alumnes de P5 dins el projecte “Fem d’arquitectes?”

Podeu seguir llegint sobre aquests taller a DESCOBRIM L’ARQUITECTURA 

………….

Més accions en les que hem col·laborat:

Creiem que l’arquitectura ha de formar part de la cultura de la societat, i el millor mitjà és apropant-la amb tallers dinàmics adaptats i dissenyats pedagògicament segons l’edat i l’entorn dels usuaris.

FESTA DE L’ARQUITECTURA A LA PEDRERA

ARQUI SET 08 A PETITA ESCALA (Fundació Miró)

“EN UN NOU LLOC” CENTRE D’ART LA PANERA-Lleida